O a mea e aʻafia ai le lelei o paipa uʻamea i le laina gaosiga o mea faʻapipiʻi paipa?

1)O le faʻagasologa o mea faʻapipiʻi paipa o se vaega taua o le laina faʻapipiʻi paipa maualuga, lea e mafai ona aʻafia ai le lelei o oloa gaosia.

2)O mea mataʻutia o mea autu ia e aʻafia ai le lelei o le uʻamea o paipa uʻamea i le laina gaosiga o mea faʻapipiʻi paipa maualuga.E tele lava vaega e tolu: mea fa'ainisinia le mautu o fasi u'amea, fa'aletonu i luga o fasi u'amea ma suiga tetele i fua fa'atusa.

3)O le fasi uamea o laina eletise uelo fa'apipi'i maualuga meafaigaluega.Le aʻafiaga o mea faʻainisinia o le uʻamea i luga o le lelei o paipa uʻamea.O le uamea e masani ona faʻaaogaina mo paipa uʻamea uʻamea o le carbon structural steel;o le a'afiaga o fa'aletonu i luga o le u'amea i luga o le lelei o paipa u'amea O fa'aletonu masani o luga o fasi u'amea o le selesaito E tele ituaiga o pi'o, galu, slitting pito, ma isi. - taai uamea fasi, lea e mafua mai i le pulea lelei o le faaitiitia;le a'afiaga o fua fa'atusa o le fasi uamea i le lelei o le paipa u'amea

4) E iai foʻi se aʻafiaga i le lelei o paipa uʻamea maualuga.I le faʻagasologa o le faʻagasologa o le faʻaogaina o le laina faʻapipiʻi paipa maualuga, o le faʻatonutonuina o le faʻagasologa o le faʻaogaina ma le faʻasologa o faʻasologa, o le tuʻuina o le induction coil ma le impedance device, ma isi, e iai se aafiaga tele i le lelei o le uelo o le. le su'iga o le paipa uamea.

5) O le aʻafiaga o le fetuunaiga o taʻavale i luga o le lelei o paipa uʻamea i le laina faʻapipiʻi faʻapipiʻi maualuga e le mafai ona le amanaiaina.O le fetuunaiga o lo'o o se fa'agaioiga paipa uamea.I le faagasologa o le gaosiga, pe a faʻaleagaina pe matua ofuina le taʻavale, e manaʻomia ona sui nisi o loʻo i luga o le iunite, poʻo se ituaiga o loʻo faʻaauau pea ona gaosia i le tele, ma e manaʻomia ona sui le seti atoa o lola.I le taimi lea, e tatau ona fetuutuunai lola ina ia maua ai paipa uamea lelei.uiga lelei.Afai e le fetuunai lelei le lola, e faigofie ona mafua ai le torsion, uʻu vae, galu pito, bulging ma indentation po o maosiosia i luga o le tino o le paipa, ma ellipticity tele o le paipa uamea.O le mea lea, e tatau ona faʻatautaia le fetuutuunaiga o le lola pe a suia le lola.tomai.

E mafai ona iloa i totonu o le laina gaosiga o paipa uelo maualuga, e tele itu e aafia ai le lelei o le oloa, ma e tatau ona gauai atu i le galuega a sooga taitasi o le laina gaosiga o paipa uelo maualuga.


Taimi meli: Iul-05-2021