O le a matou auai i le Russian Metallurgical Steel ma le faʻaaliga galue uamea

展会照片

O le a faia le fa'aaliga o le uamea ma le fa'ameamea a Rusia mai le 2021.11.9 i le 2021.11.12.O le Fa'aaliga Fa'atekonolosi Fa'avaomalo Fa'avaomalo a Rusia o se tasi lea o fa'aaliga ta'uta'ua a le lalolagi.O le taimi nei o le fa'aaliga metallurgical aupito tele i Rusia.O lo'o talimalo ai le Russian Metal Association ma e faia i tausaga ta'itasi.

530 kamupani mai 35 atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi na faʻaalia meafaigaluega faʻapitoa ma tekinolosi ma le tele o oloa i totonu o le uʻamea ma le leai o se uʻamea alamanuia. tekinolosi, felauaiga ma logistics, gaosiga o masini ma isi alamanuia na asiasi atu i lenei faaaliga.I le faʻaopoopoga i le faʻaaliga, o loʻo i ai foʻi faʻasalalauga faʻapitoa e pei o fonotaga faʻapitoa, semina ma faʻasalalauga.

Hebei Tubo Machinery Co., Ltd o High-tech pisinisi resitalaina i Shijiazhuang City, Hebei Province E faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosiga mo le seti atoa o meafaigaluega ma auaunaga faʻapitoa faʻapitoa o laina gaosiga o le ipe faʻafefeteina ma le tele-tele sikuea sikuea malulu fausia. Laina.

O le a auai Hebei Tubo i lenei faaaliga.Ua matou vala'aulia le tele o tagata fa'atau i le fale'oloa e fa'atalanoa ma feso'ota'i.O se faigaʻai tele lea, ma o se malaga foʻi o le seleselega.I lenei faʻaaliga, e toʻatele tagata faʻatau o le a aumaia nisi faʻafitauli faʻapitoa e feagai ma le gaosiga Sau e faʻatalanoa ma foia faʻafitauli ma faigata.O a matou inisinia faʻapitoa o le a tuʻuina atu fofo, ma i le taimi lava e tasi o le a tuʻuina atu ni faʻamatalaga taua ma fautuaga i isi tagata faʻatau o loʻo fuafua e faʻatau masini masini masini.

O poloketi o loʻo faʻaalia o tekinolosi fou uma na faʻalauiloaina e le kamupani.
Fa'asoa fa'asoa fa'aoga fa'atekonolosi FFX, tekonolosi vave.
O nei tekonolosi fou e le gata ina faʻasaoina tau mo atinaʻe, ae faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei.

O matou fale'ie: 23D46 , Hall 2,3 .
O la matou faʻamoemoe o le: "Fausia le tau mo tagata faʻatau"
Fa'afeiloa'i uo mai itu uma o le lalolagi e o mai i le matou fale talimalo mo feso'ota'iga ma fefa'asoa'iga.


Taimi meli: Nov-03-2021